Stagiair Model werking klimaatunit

Solliciteer nu

Stagiair Model werking klimaatunit

Bij Alius zijn we opzoek naar een Stagiair die zich gaat bezighouden met de vraag of de systeeminstellingen van de Impaero klimaatunit voorspeld kunnen worden.

Internship · Eersel

Hi there!

De Impaero unit is een grote Industriële warmtewisselaar die met een maximaal volume van 30000m3/h de vieze lucht in bijvoorbeeld een bedrijfshal kan verversen met voorverwarmde schone buiten lucht. De klimaatunit heeft diverse mogelijkheden de lucht verder te conditioneren via indirect adiabatische koeling, warmtepompen en bevochtiging.

Om deze energiebesparende industriële klimaatsystemen in technisch opzicht te optimaliseren, zijn wij voor Alius klimaatconcepten op zoek naar een HBO student/stagiair Technische Natuurkunde of Technische Computer Kunde voor de periode van 4 tot 6 maanden binnen onze dynamische en leerzame organisatie. 


  


De werkzaamheden bestaan uit:

  • Bestuderen van theorie rondom de werking van onze Impaero klimaatunit
  • Bestuderen, analyseren en ordenen van data van de laatste 2,5 jaar uit de Impaero klimaatunit.
  • Analyseren en ordenen van de mogelijke toepassingsgebieden.
  • Verifiëren van de praktische werking ten opzichte van de bekende theorie.
  • Bonus: Opzetten van een (AI) model dat een voorspelling kan doen over de werking van de Klimaatunit.

De hoofdvraag voor het onderzoek luidt:

Kunnen de systeeminstellingen van de Impaero klimaatunit voorspeld worden?

Deelvragen kunnen zijn:

  • In welke omstandigheden is de ImpAero klimaatunit het meest effectief?
  • Is de beschikbare data toereikend om een voorspellend model te kunnen bouwen?
  • Zijn de omgevingsfactoren voldoende bekend?
  • Bonus: Is het mogelijk om te anticiperen op toekomstige omgevingsfactoren?


Ga jij ons daarbij helpen?

Je krijgt alle ruimte om een passende stage of afstudeeropdracht te vervullen en succesvol af te sluiten. Wij sluiten een stageovereenkomst met je af en je ontvangt een stagevergoeding van €300,- bruto per maand en een reiskostenvergoeding.

De duur van de opdracht wordt, zoals aangegeven, geschat op 4 tot 6 maanden (fulltime). De werkzaamheden worden met name uitgevoerd op onze vestiging in Eersel en indien nodig op locatie bij onze klanten en opdrachtgevers. Wij hebben een zeer jong en enthousiast team bij Alius en bieden betekenisvol werk in een inspirerende, relaxte en informele werkomgeving. 

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan snel via de onderstaande button!

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen via +31 (0)497 – 783087, Sander van Osch

Wie worden o.a. je collega's:

Wie we zijn:

Alius is opgericht in 2007. Met als doel om zo veel mogelijk duurzaamheid te stimuleren voor een betere toekomst voor onze kinderen. Vanaf het begin zijn we actief als adviserende groothandel op het gebied van PV (Photo Voltaïsche) systemen en alles wat daarbij komt kijken, om duurzame energie op te wekken. Met onze doelstelling hebben we ook gekeken naar hoe we energie kunnen besparen. Met onze energie-efficiënte klimaatconcepten richten we ons op klimaatbeheersing van industriële en agrarische omgevingen. Dit wederom met dezelfde doelstelling.

De klimaatconcepten van Alius zijn vaak erg breed opgebouwd en bevatten verschillende technieken. Daarnaast ontzorgen we onze klanten met continue productinnovaties, juiste engineering, compleet projectmanagement en real-time en remote support van alle klimaatsystemen.

Alius is een gezond en snelgroeiend bedrijf (85 medewerkers) en met name de werkzaamheden voor de divisie Alius klimaatconcepten zijn de afgelopen jaren ontzettend toegenomen. Om onze positie in de markt te versterken besteden we steeds meer aandacht aan eigen onderzoek in product- en software ontwikkelingen en in het technisch commerciële traject van onze klimaatbeheersing systemen.