Stagiair Master Data Beheer

Solliciteer nu

Stagiair Master Data Beheer

20 - 40 uur per week (stageperiode in overleg)

Wat breng jij mee?

Je ziet het als een uitdaging om te helpen bij het optimaliseren en automatiseren van onze artikelstructuur en prijzen binnen onze ERP omgeving (MS Business Central). Vol enthousiasme duik jij in ons ERP systeem, onze klimaatoplossingen en bijbehorend Master Data Beheer.

We dompelen je helemaal onder in de ins en outs van ons ERP systeem door interne (veelal online) trainingen en natuurlijk training 'on the job'. Want je leert nu eenmaal het beste als je ergens gewoon mee aan de slag gaat, toch? Jij vindt snel je weg in de opgezette artikelstructuur, controleert bestanden en corrigeert of optimaliseert dit waar nodig. Na jouw stageperiode kun je alles duidelijk overdragen aan onze master databeheerder.

Leuke extra's

Afhankelijk van de uren per week en de stageperiode kun je ons ook helpen bij onderzoek en de opzet van ons supply chain management.

Begin 2021 is een extern marktonderzoek uitgevoerd. We willen dit onderzoek graag updaten om zo gerichter bepalen op welke marktsegmenten wij ons gaan richten. Tegelijkertijd wil onze afdeling inkoop het gehele supply chain management vernieuwen. Het opstellen van raamcontracten, standaardisatie van inkoopcontracten en inkoopvoorwaarden in afstemming met het integrale “Next Level” verbeterprogramma van AliusClimate.

Kortom: opties genoeg voor een uitdagende en leerzame stageperiode!

Dit vragen we van jou

  • Jij bent HBO student bedrijfskunde, supply chain management of volgt een andere economische opleiding.
  • Je bent 3 tot 5 maanden beschikbaar en voert de werkzaamheden grotendeels uit op ons kantoor in Eersel. 
  • Wekelijks kun je 20 tot 40 uur per week bij ons aan de slag. 

Wat bieden wij jou?

Wij sluiten een duidelijke stageovereenkomst met je af. Je hebt daarnaast recht op een stagevergoeding van € 300 per maand op fulltime basis én een reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je tijdens deze stageperiode super gezellige en professionele collega's, die je graag iets leren. 

Als stagiair maak je ook gebruik van onze leuke extra’s:

😎 Toffe collega's

Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes

Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen

Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving

Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

Lekkere koffie

Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk

Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk

Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf

Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Reageer dan snel via onderstaande button! Heb je vragen? Neem vandaag nog telefonisch contact op met onze stagebegeleider Bart Gehoel op 0497 783 079.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Dit worden jouw collega's

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!