Stagiair(e) Building Integraded PV

Solliciteer nu

Stagiair(e) Building Integraded PV 


Internship · Eersel

Hi there!

Alius is op zoek naar een enthousiaste student die zich wil verdiepen in de mogelijkheden van Building Integrated PV (BIPV). Kort samengevat willen we weten hoe we zonnepanelen kunnen gaan integreren in gebouwen en dan met name in de gevels ervan. Dit onderzoek past ons inzien het beste bij een HBO/TU student (werktuig)bouwkunde, bouwfysica of een andere relevante opleiding


  


De werkzaamheden bestaan uit:

  • Studie naar gevelconstructies binnen Nederland
  • Concurrentieanalyse van bestaande systemen
  • Inventariseren van de geldende normen, wetten en regelgeving
  • Identificeren van trends en kansen op deze markt

Het onderzoek kan antwoorden geven op vraagstukken als:

  • Is er een doorsnee gevelconstructie te identificeren waarop BIPV goed toepasbaar is?
  • Met welke normeringen moet bij het ontwerp van systeem rekening gehouden worden?
  • Hoe zien de ontwerpparameters van een BIPV systeem eruit?


Ga jij ons daarbij helpen?

Daarnaast krijg je alle ruimte om een voor jouw opleiding passende stage of afstudeeropdracht te vervullen en succesvol af te sluiten. Wij sluiten een duidelijke stage overeenkomst met je af en je ontvangt een stagevergoeding van Euro 300,- bruto per maand en reiskosten. En wordt je opgenomen als volwaardig lid van ons professionele en gezellige team met alle bijbehorende voordelen.

De duur van de opdracht wordt, zoals aangegeven, geschat op vijf (full time) tot tien (parttime) maanden en de werkzaamheden worden met name uitgevoerd op onderstaand adres (EERSEL) en op locatie bij onze klanten en opdrachtgevers. Wij hebben een zeer jong en dynamisch team bij Alius en wij werken volgens de SEMCO stijl! (Ondernemerschap, Zelfsturende Teams & Talentmanagement)

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan snel via de onderstaande button!

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen via +31 (0)497 – 783087, Sander van Osch

Wie worden je collega's:

Wie we zijn:

Alius is opgericht in 2007. Met als doel om zo veel mogelijk duurzaamheid te stimuleren voor een betere toekomst voor onze kinderen. Vanaf het begin zijn we actief als adviserende groothandel op het gebied van PV (Photo Voltaïsche) systemen en alles wat daarbij komt kijken, om duurzame energie op te wekken. Met onze doelstelling hebben we ook gekeken naar hoe we energie kunnen besparen. Met onze energie-efficiënte klimaatconcepten richten we ons op klimaatbeheersing van industriële en agrarische omgevingen. Dit wederom met dezelfde doelstelling.

De klimaatconcepten van Alius zijn vaak erg breed opgebouwd en bevatten verschillende technieken. Daarnaast ontzorgen we onze klanten met continue productinnovaties, juiste engineering, compleet projectmanagement en real-time en remote support van alle klimaatsystemen.

Alius is een gezond en snelgroeiend bedrijf (85 medewerkers) en met name de werkzaamheden voor de divisie Alius klimaatconcepten zijn de afgelopen jaren ontzettend toegenomen. Om onze positie in de markt te versterken besteden we steeds meer aandacht aan eigen onderzoek in product- en software ontwikkelingen en in het technisch commerciële traject van onze klimaatbeheersing systemen.