Stage

Vacature gesloten

Stage

Wil jij bijdragen aan betere wereld? Kom dan stage lopen bij Alius! Denk hierbij onder andere in de richting van ICT, technische natuurkunde, engineering, werktuigbouwkunde en sustainable energy, maar ook andere richtingen zijn mogelijk.

Bij Alius draag jij je steentje bij aan een betere wereld voor ons en onze kinderen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze collega’s zichzelf kunnen zijn en zich oprecht thuis voelen. Onze lijfspreuk is ‘energie voor elkaar’. Deze drie eenvoudige woorden vertellen ons wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen. Graag steken we onze energie in jou!


Wat bieden wij jou?

Wij sluiten een duidelijke stageovereenkomst met je af. Je hebt daarnaast recht op een stagevergoeding van €450 per maand op fulltime basis én een reiskostenvergoeding. Daarnaast krijg je tijdens deze stageperiode super gezellige en professionele collega's, die je graag iets leren.

Als stagiair maak je ook gebruik van onze leuke extra’s:

😎 Toffe collega's
Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes
Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🏦 Vette werkomgeving

Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

☕ Lekkere koffie
Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk
Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🧡 Een fit en sportief bedrijf

Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom dagelijks vers fruit!

Enthousiast?

Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met Ruud van Ballegooij of Esther Driessen, afdeling HR, op 0497-555362 of 0497-783077.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!