Servicemonteur duurzame energie

Solliciteer nu

Servicemonteur duurzame energie

32-40 uur per week


Wat breng jij mee?

Je bent de servicetechnicus die door onze partner-installateurs en klanten met open armen ontvangen zal worden. Door je kennis weten onze klanten dat als jij langs komt, alles geregeld zal worden. Je hebt ervaring met of in ieder geval interesse in warmtepomp installaties en in de PV-sector. Je weet waarover je praat en je ziet het opleveren en onderhouden van een mooie warmtepomp installatie als een uitdaging. Je kent de meest voorkomende problemen en kunt deze telefonisch, maar ook ter plaatse oplossen. Het opstarten van projecten en begeleiden van nieuwe installateurs hoort bij je werkzaamheden. Ook het geven van installatie-instructie ter plaatse aan installateurs zal tot je taken behoren. De overige tijd besteed je aan het opdoen van vakgerichte kennis en ondersteun je waar nodig je collega’s op de service afdeling.

Dit ga jij doen bij Alius:

• Service aan warmtepomp installaties, zowel op locatie als vanuit kantoor

• Begeleiden van warmtepomp installaties op locatie

• Ondersteuning van klanten en collega’s bij service gerelateerde vragen over onze producten

• Ondersteuning bij PV-installaties

Kun je ook nog onderstaande lijst afvinken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Servicetchnicus duurzame energie!

• Een flinke dosis motivatie om deze uitdaging op te pakken;

• E-kennis met W-interesse of W-kennis met E-interesse;

• Ervaring in de installatie/PV-sector is een pré, maar zeker geen vereiste;

• Geen angst voor werken op het dak van een woning;

• Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;

• Hands-on mentaliteit.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een informele, inspirerende omgeving met aandacht voor elkaar, waar je jezelf kan zijn en je thuis voelt. Waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en persoonlijk volop kunt ontwikkelen. Wij werken met een transparant en eerlijk beloningsmodel. Daarin ligt de focus voor waardering op jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt, niet op de functie.

Daarnaast krijg je deze leuke extra’s:

😎 Toffe collega's
Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes
Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen
Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving
Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

Lekkere koffie
Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk
Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk
Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf
Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!


Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met Lieve van Zandvoort, Manager Service en Kwaliteit, op 0497-783031.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dit worden jouw collega's

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!