Servicemonteur Industriële Ventilatiesystemen

Solliciteer nu

Servicemonteur Industriële Ventilatiesystemen

“Technische topper zonder hoogtevrees”

24-40 uur per week · Eersel

Hi there!


Service gericht, troubleshooter, onze klanten op alle mogelijke gebieden ondersteunen en op weg helpen om goed werkende systemen op te leveren en te onderhouden. Als dit als muziek in je oren klinkt, zijn wij op zoek naar jou!

 


Heb je ruime ervaring met elektra en interesse in deze branche, dan is deze baan echt iets voor jou. Alius groeit namelijk en om onze unieke marktpositie verder te versterken werk je samen met het hele team aan de groei en verdere professionalisering van ons bedrijf. 

Wat verwachten we van je?

Jij bent die service gerichte expert die door onze klanten met open armen ontvangen zal worden. Door jouw parate vakkennis weten onze klanten dat als jij langs komt, alles tot in de puntjes geregeld zal worden. Je weet waar je het over hebt en je ziet het opleveren en onderhouden van en het service verlenen aan een klimaatbeheersingssysteem als een uitdaging. Je begeleidt nieuwe installaties en geeft gebruikersinstructies aan de klant. Daarnaast adviseer je hen aan de hand van inspectierapporten die door jou worden opgeleverd. Je treedt op bij storingen en begeleidt opleveringen. Op kantoor assisteer je in de bouw van nieuwe projecten.


Daarnaast breng je het volgende mee:

 • MBO werk- en denkniveau door opleiding (bijv. Installatietechniek of Mechatronica) of ervaring.

 • Klantvriendelijk, zelfstandig en betrokken.

 • Een echte teamspeler

 • Je hebt geen moeite met reizen (er staat een service-bus voor je klaar)

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden

  Wat bieden we jou?

  • Betekenisvol werk in een inspirerende, relaxte en informele werkomgeving
  • Toegewijde collega's
  • Marktconform Salaris
  • Loopbaan- en salarisperspectief
  • Veel eigen verantwoordelijkheid
  • Flexibele werktijden
  • 27 vakantiedagen
  • Winstdelingsregeling
  • Fietsplan
  • Ruime korting op bedrijfsfitness
  • Een gezonde werkomgeving (inclusief dagelijks vers fruit)

  Bij Alius draag jij je steentje bij aan een betere wereld voor ons en onze kinderen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze collega's zichzelf kunnen zijn en zich oprecht thuis voelen. Onze lijfspreuk is ‘energie voor elkaar’. Deze drie eenvoudige woorden vertellen ons wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen. Graag steken we onze energie in jou!

  Enthousiast?

  Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met Stefan Bazelmans (manager Climate), tel: 0497-783039 of per mail naar stefan.bazelmans@alius.nl.

  Wie worden je collega's:

  Wie we zijn:

  Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al 13 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met haar unieke positie is Alius in staat breed te leveren, te adviseren en te ondersteunen. Naast de groothandel functie heeft Alius een eigen ontwikkelingsafdeling en een kenniscentrum.

  Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. Alius is een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld. 

  Over AliusClimate:

  Alius Climate is specialist in duurzame klimaatbeheersing. Op basis van onze ImpAero klimaat units realiseren wij energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie en zorgen we voor een optimaal binnenklimaat op de werkvloer. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden onze systemen voor verschillende industrieën, met name voor de metaalbewerking, oppervlaktebehandeling, plastic- en polyesterverwerking. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.


  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.