Service Support Engineer

Solliciteer nu

Service Support Engineer

24-40 uur per week


Wat breng jij mee?

Je zoekt een leuke, interessante, servicegerichte functie binnen een zeer snel groeiende markt en succesvol bedrijf. Je werkt graag in een duurzame omgeving waar zelfsturing en ondernemerschap centraal staan.

Dit ga jij doen bij Alius:

  • Je ondersteunt onze partners via mail en telefonische support. Samen met je collega’s van de afdeling service zorg jij voor tevreden partners en help je hen op weg om goed werkende systemen op te leveren en te onderhouden.
  • Waar nodig voorzie je onze partners van ondersteuning op locatie bij introductie van nieuwe producten.
  • Je vindt het leuk om nieuwe kennis op te doen van de snel veranderende producten zoals batterijen, laadstations en EMS.
  • Je lost de meest voorkomende problemen (telefonisch) op. 

Kun je ook nog onderstaande lijst afvinken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Service Support Engineer!

  • Je bent in bezit van een technische opleiding op minimaal MBO niveau
  • Je hebt ervaring met elektra en interesse in de PV sector met doorgroeimogelijkheden naar de warmte oplossingen (warmtepompen, infra rood)
  • Interesse in computernetwerken en internetverbindingen (i.v.m. monitoring SolarEdge)
  • Affiniteit met de PV / Solarbranche
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift
  • Je bent leergierig, nieuwsgierig en volhardend  

Je collega Nino Mossa vertelt: “Wat deze functie zo leuk maakt, is dat ieder zijn eigen toevoeging aan de Serviceafdeling heeft. Zo kun je je naast de basis werkzaamheden bijvoorbeeld bezighouden met nieuwe technieken, issues op locatie oplossen, omvormers testen, processen optimaliseren of op locatie trainingen geven aan onze klanten. Bepaal zelf welke toevoeging bij jou past! Ik vind het belangrijk dat een nieuwe collega zich afvraagt waarom we doen wat we doen. Wat is de vraag achter de vraag? Wat is de logica achter het feit? Door deze vragen blijf je scherp en blijven we groeien als team! Ikzelf werk 1,5 jaar bij Alius waarin ik nog steeds de energie voor elkaar voel. Een warm welkom, leuke bedrijfsuitjes en themalunches, elkaar in het zonnetje zetten door jubilea te vieren en stil te staan bij wat we samen bereikt hebben. We zijn open en transparant naar elkaar en we fungeren als een platte organisatie waar ieders inbreng waardevol is. Is je interesse gewekt? Solliciteer dan of kom eens langs voor een bakje koffie of een meeloopdag(deel) om sfeer te proeven!”


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een informele, inspirerende omgeving met aandacht voor elkaar, waar je jezelf kan zijn en je thuis voelt. Waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en persoonlijk volop kunt ontwikkelen. Wij werken met een transparant en eerlijk beloningsmodel. Daarin ligt de focus voor waardering op jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt, niet op de functie.

Daarnaast krijg je deze leuke extra’s:

😎 Toffe collega's
Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes
Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen
Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving
Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

Lekkere koffie
Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk
Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk
Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf
Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!


Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met Lieve van Zandvoort, Manager Service en Kwaliteit, op 0497-783031.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dit worden jouw collega's

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!