Service Support Engineer

Solliciteer nu

Service Support Engineer

Een service binnendienst Talent!

FULL-TIME

Service gericht, troubleshooter, onze klanten op alle mogelijke gebieden ondersteunen en op weg helpen om goed werkende systemen op te leveren en te onderhouden. Dat zijn enkele van de eigenschappen die wij zoeken voor de rol van: Service Support Engineer

Alius groeit en om onze unieke marktpositie te behouden en te versterken, werk je samen met het hele Alius team aan de groei van ons bedrijf. Je bent van essentieel belang voor de groei en professionalisering van onze serviceafdeling. Samen met je collega’s van de afdeling service zorg jij voor tevreden klanten. Je bent de professional die onze klanten ondersteunt door je kennis en knowhow. In deze rol verwachten we daarnaast het volgende van je:

• Je kent de door Alius geleverde montagesystemen van haver tot gort, en op het gebied van zonne-energiesystemen met SolarEdge omvormers en optimizers kan niemand je iets wijsmaken.

• Je kent de meest voorkomende problemen en kunt deze telefonisch oplossen.

• Je hebt ervaring met elektra en interesse in de PV sector. Je ondersteunt onze partners via telefonische support en service. Waar nodig voorzie je onze partners van vervangende producten en help je bij de administratieve afhandeling.

Enthousiast geworden door bovenstaande? Mooi! Als ideale kandidaat heb je bovendien:

• Interesse in computernetwerken en internetverbindingen (i.v.m. monitoring (SolarEdge);

• Affiniteit met de PV / Solarbranche;

• Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;

• Gevoel voor ondernemerschap;

Je bent tenslotte een echte teamspeler, hands-on, klantgericht, zelfstandig, assertief, betrokken en denkt in het belang van Alius. Wij nodigen je dan ook uit om ons te verrassen! Wat wij je aanbieden:

Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Jij krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door ons organisatiemodel zonder managers en functies (SEMCO) word je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen, en kun je het maximale uit jezelf te halen in een omgeving waarin je vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt en waarin je een stem hebt in bedrijfsspecifieke beslissingen. Jij krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button!

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met Lieve van Zandvoort (Service Coördinator) per telefoon op 0497-783031.

Wie worden je collega's:

Wie we zijn:

Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.