Senior Programmeur

Solliciteer nu

Senior ProgrammeurWat breng jij mee?

Een ervaren programmeur die graag meedenkt over problemen en wensen vanuit de organisatie. Je maakt makkelijk contact met mensen met verschillende achtergrond en krijgt energie van samenwerken. Je (door)ontwikkelt onze e-commerce faciliteiten en maatwerk web applicaties. Denk aan het werken aan feature requests en bug fixes, uitvoeren van security patches en updates.

Dit verwachten we van jou:

  • Jij zorgt er voor dat de efficiënte en effectieve onderhoudsplanning daadwerkelijk wordt opgevolgd.
  • Je bent (mede-)verantwoordelijk voor het documenteren, beschikbaar houden en verder optimaliseren van de opgeleverde faciliteiten.
  • Je draagt bij aan verdere professionalisering en methoden van software development en architectuur.

De schakel tussen de organisatie en de software afdeling, dat ben jij. De doorontwikkeling van data integraties tussen software in eigen beheer en derden zoals payment providers en overige web services kunnen collega's met een gerust hart aan jou overlaten. Je bent daarnaast flexibel, leergierig en pro-actief.

Voor deze functie vragen we de volgende kennis en ervaring:

  • Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van IT.
  • Analytische vaardigheden, geordend en gestructureerd kunnen werken.
  • Minimaal 5 jaar ervaring met git, Jira.
  • Minimaal 5 jaar ervaring met embedded softwareontwikkeling is een pre.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het programmeren in C++, C#, Visual studio, PHP, Javascript.

Dit worden je collega's

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een relaxte, inspirerende omgeving met aandacht voor elkaar, waar je jezelf kan zijn en je thuis voelt. Waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en persoonlijk volop kunt ontwikkelen. Wij werken met een transparant en eerlijk beloningsmodel. Daarin ligt de focus voor waardering op jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt, niet op de functie.

Daarnaast krijg je deze leuke extra’s:

😎 Toffe collega's
Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes
Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen
Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving
Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

Lekkere koffie
Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk
Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk
Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf

Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!

Enthousiast?

Solliciteer dan via onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met Sander van Osch via 0497-783087.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!