Senior HRM Specialist m/v

Solliciteer nu

Senior HRM Specialist m/v

Een servicegerichte P&O professional in mens & organisatie

FULL-TIME

Hi there!

Ben jij op zoek naar een uitdagende servicegerichte en verantwoordelijke HRM functie binnen een zeer snel groeiende markt en succesvol bedrijf? Kies jij voor een duurzame werkomgeving waar zelfsturende teams en werk ondernemerschap centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van: Senior HRM specialist

Je werkt intensief samen met onze HRM support medewerkster, aan het verder uitbouwen en professionaliseren van het HRM beleid binnen onze succesvolle Alius organisatie. Het aantal medewerkers zal de komende tijd een sterke groei door gaan maken. Samen met het HRM team (bestaande uit collega’s als afgevaardigden van de organisatie) gaan we deze uitdaging aan met alle zelfsturende teams binnen onze organisatie en onze stakeholders.

Door de grote groei is er veel ruimte en mogelijkheid om initiatief te nemen en dat wordt ook van je verwacht. Je draagt op strategisch niveau bij aan de vormgeving en begeleiding van de werkteams. Met je expertise schat je in welke (type) persoon in de groep of organisatie past. Je filtert de langetermijnstrategie naar de teams van morgen. Door het complexere samenspel tussen werk en privé en de veranderende maatschappelijke verwachting van werk is er steeds meer behoefte aan aandacht voor de collega’s waarbij in een bredere context naar de persoon wordt gekeken. Je wordt een belangrijke pilaar om dit SEMCO werken binnen Alius verder vorm te geven.

 

 Hiermee zijn concreet, ter ondersteuning van het Alius team, de volgende taken voor je weggelegd:

• Je bepaalt het beleid van HRM aan de hand van doelstellingen vanuit de groep en de algehele bedrijfsstrategie.

• Je begeleid collega’s in de persoonlijke groei; POP-ontwikkeling.

• Beleid in arbeidsvoorwaarden opstellen.

• Het initiëren van stage en afstudeeropdrachten met studenten en opleidingen.

• Beleid omtrent werving en selectie opstellen.

• Het constateren van knelpunten in de zelfsturende teams en het begeleiden van de teams.

• De klassieke taken zoals KPI-s en rapportages opstellen en het begeleiden van voortgangsgesprekken en beoordelingsrondes behoren ook tot je taken.

De dagelijkse operationele werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd door je collega HRM support.


Word jij al enthousiast van bovenstaande? Onze ideale kandidaat beschikt tevens over:

• Enige jaren relevante ervaring als senior HRM professional in een (middel) grote onderneming;

• Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding in HRM, of vergelijkbaar;

• Je hebt een brede kennis van Personeel & Organisatie (Arbeidsvoorwaarden, Arbeidsrecht);

• Affiniteit met innovatieve & duurzame producten en dienstverlening;

• Competenties: goede communicatieve vaardigheden, besluitvaardig, sensitiviteit, resultaatgerichtheid, samenwerken, integriteit, analyseren & oordeelsvorming;

Wij verwachten van je dat je een goede teamspeler bent en in staat bent jouw expertise over te dragen aan je collega’s en relaties. Je bent ambitieus, neemt initiatief en toont betrokkenheid.

Wat wij je aanbieden:

Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius en de technische ontwikkelingen ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) wordt je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard wordt je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling. 

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button!

Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Wil van der Meijden per telefoon op 0497-783030.

Wie wordt je collega?

Wie we zijn:

Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.