Sales Engineer Volthera

Solliciteer nu

Sales Engineer Volthera


FULL-TIME

Hi there!

Eind 2017 heeft Alius het Volthera systeem aan de Nederlandse markt geïntroduceerd. Dit systeem combineert de voordelen van een PV paneel en een zonnecollector in één paneel en kan toegepast worden op nieuwe en bestaande woningen in Nederland.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een zeer snelgroeiende markt en succesvol bedrijf? Kies jij voor een duurzame werkomgeving waar zelfsturende teams en werkondernemerschap centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van 


Sales Engineer Volthera

De functie Sales Engineer Volthera bestaat o.a. uit het adviseren van collega’s en zakelijke relaties over de toepassing van het Volthera Systeem. Je bent in staat om technische vraagstukken op te lossen. Daarnaast ben je een gesprekspartner op niveau, je denkt mee, je bent oplossingsgericht, communicatief vaardig en geeft ondersteuning aan onze verkopers. Je bent een echte techneut maar ook financieel bewust en natuurlijk heb je oog voor detail. Je hebt gevoel en affiniteit voor automatisering en kennis van MS Excel (het schrijven van formules/basis programmeer kennis).

Hiermee zijn concreet de volgende taken voor je weggelegd:

• Realisatie van technische offertes voor nieuwbouw woningen en bestaande bouw ter ondersteuning van het verkoop team;

• Beheer/onderhoud van de Volthera rekentool, welke gebruikt wordt als basis voor de bepaling van een Volthera systeem voor een woning;

• Technische schouw op locatie bij bestaande bouw.

 

Voel jij je al aangesproken door deze mooie functie? Onze ideale kandidaat beschikt tevens over: 


• De nodige werkervaring;

• Een opleiding (bij voorkeur) Hogere installatie techniek / Middelbare installatietechniek (W) Of W-kennis verkregen door werkervaring;

• Ervaring met het software programma UNIEC of bereid zich dit eigen te maken;

• Naast UNIEC bij voorkeur ook ervaring met VABI software;

 Affiniteit met innovatieve & duurzame producten en dienstverlening;

• Competenties: goede communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid, samenwerken, integriteit, analyseren & oordeelvorming.


Wat wij je aanbieden:

Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) word je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard word je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling. 

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button!

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met Rik Tielen per telefoon op 0497-783058

Wie worden je collega's:

Wie we zijn:

Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.