R&D Engineer

Solliciteer nu

R&D Engineer

fulltime


Wat breng jij mee?

Je zoekt een uitdagende en afwisselende functie binnen een zeer snel groeiende markt en succesvol bedrijf. Je werkt graag in een duurzame omgeving waar zelfsturing en ondernemerschap centraal staan.

Dit ga jij doen bij Alius:

• Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen, van conceptfase tot en met productie;

• Je streeft naar verbeteringen en doorontwikkelingen van al bestaande producten;

• Je bent in staat wensen van de installateurs en je collega’s om te zetten in concepten, je verzint verbeteringen, maakt prototypes en tekeningen en uiteindelijk test je deze nieuwe ontwikkelingen;

• Je bent medeverantwoordelijk voor het documenteren, beschikbaar houden en verder optimaliseren van het product assortiment van Alius.

Kun je ook nog onderstaande lijst afvinken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe R&D Engineer!

• Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde of product ontwikkeling

• Ervaring in de solar branche is een pré

• Je hebt ervaring in de product ontwikkeling, met een projectmatige aanpak

• Beheersing van een 3D pakket, bij voorkeur SolidWorks

• Analytisch, geordend en gestructureerd

• Leergierig met een niet aflatende drive om zaken voor elkaar te krijgen

• Zelfstandig en teamplayer

• Flexibel en pro-actief

• Je bent communicatief vaardig en hebt het vermogen om zaken met de juiste priorisering af te werken


Wat bieden wij jou?

We bieden je de kans om mee te ontwikkelen aan ons montage systeem Aelex en andere producten die we ontwikkelen om impact te hebben op de duurzame wereld van morgen. Je wordt betrokken in het gehele ontwikkelproces van idee tot aan de verkoop van het product.

Een uitdagende functie in een relaxte, inspirerende omgeving met aandacht voor elkaar, waar je jezelf kan zijn en je thuis voelt. Waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en persoonlijk volop kunt ontwikkelen. Wij werken met een transparant en eerlijk beloningsmodel. Daarin ligt de focus voor waardering op jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt, niet op de functie.

Daarnaast krijg je deze leuke extra’s:

😎 Toffe collega's
Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes
Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen
Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving
Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

Lekkere koffie
Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk
Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk
Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf
Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!


Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met Sander van Osch, Manager Ontwikkeling, op 0497-783087.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dit worden jouw collega's

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!