Online marketeer

Solliciteer nu

Online marketeer

 32-40 uur per week


Wat breng jij mee?

Jij bent die marketeer die alle geheimen kent van google en haar tools. Je hebt een antwoord op (bijna) alle analyses en je kan de uitkomsten door vertalen naar concrete acties. En zie je het antwoord niet direct? Dan zie jij het als een uitdaging op dit tot op de bodem uit te zoeken. Met jouw ervaring weet jij precies hoe wij als Alius online verder kunnen bouwen aan onze prachtige merken en weet je hoe we onze verschillende doelgroepen het beste kunnen bereiken via diverse digitale kanalen. 

Dit ga jij doen bij Alius:

Bij Alius ben je verantwoordelijk voor het verder opzetten van de digitale marketing van onze organisatie en onze merken. Je komt in het marketingteam met een Marketing Manager en een Marketeer en zult daarnaast veel contact hebben met onze E-commerce specialist om ons online verkoopkanaal Mijn Alius te helpen groeien. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het controleren en optimaliseren van de snelheid, functionaliteiten en conversiegerichtheid van onze verschillende websites;
 • Online (paid) campagnes opstellen i.s.m. je team;
 • Analyses maken met behulp van diverse tools;
 • Websites op fouten controleren en deze oplossen i.s.m. diverse betrokkenen;
 • A/B-testen uitvoeren;
 • Optimalisatie van de content van de websites met behulp van SEO;
 • Vormgeven en uitvoeren van een SEA-strategie;
 • Het verbeteren van de online bezoekerservaring in samenwerking met de E-commerce specialist;
 • Verhogen van de traffic en de zichtbaarheid van onze merken op de diverse digitale kanalen;
 • Het (mee)inrichten van Marketing Automation en optimalisatie hiervan.

Dit ben jij:

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, een teamplayer die van aanpakken houdt en resultaatgericht is. Je bent in staat jouw werkzaamheden zelfstandig en pro-actief op te pakken, bent communicatief sterk en werkt zeer nauwkeurig. Je houdt van structuur, maar je kunt ook improviseren als dat moet. Je toont eigenaarschap en wil altijd het maximale resultaat behalen.

Kun je daarnaast nog een onderstaande lijst afvinken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe online marketeer!

 • Aantoonbare kennis en ervaring van de Google Marketing Tools (Adwords, Analytics ect.)
 • Ervaring met diverse CMS-systemen (Wordpress, Magento)
 • Minimaal drie jaar werkervaring in online marketing
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met een marketing automation tool is een pré(Marketing Dynamics)
 • Ervaring met e-commerce is een dikke pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

Dit worden jouw collega's

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een relaxte, inspirerende omgeving met aandacht voor elkaar, waar je jezelf kan zijn en je thuis voelt. Waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en persoonlijk volop kunt ontwikkelen. Wij werken met een transparant en eerlijk beloningsmodel. Daarin ligt de focus voor waardering op jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt, niet op de functie.

Daarnaast krijg je deze leuke extra's:

😎 Toffe collega's
Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes
Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen
Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving
Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

Lekkere koffie
Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk
Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk
Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf
Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!

Bij Alius draag jij je steentje bij aan een betere wereld voor ons en onze kinderen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze collega’s zichzelf kunnen zijn en zich oprecht thuis voelen. Onze lijfspreuk is ‘energie voor elkaar’. Deze drie eenvoudige woorden vertellen ons wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen. Graag steken we onze energie in jou!

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Vivien Augustinus, tel: 0497 555 362.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!