Medewerker E-commerce

Solliciteer nu

Medewerker E-commerce

 24-40 uur per week


Wat breng jij mee?

Je zoekt een leuke, interessante functie binnen een zeer snel groeiende markt en succesvol bedrijf. Je werkt graag in een duurzame omgeving waar zelfsturing en ondernemerschap centraal staan.

Lijkt het jou leuk om je te ontwikkelen in alle disciplines van e-commerce? Om samen met je collega’s de online sales te managen? Maar ook om meer kennis te vergaren van online B2B business? Deins je niet terug voor een stuk administratie of het maken van scherpe analyses? Wij hebben een mooie uitdaging voor je!

Als medewerker e-commerce ben je medeverantwoordelijk voor de online omzet en marge van ons bedrijf. Allereerst houd je je bezig met de optimale zichtbaarheid van ons assortiment en omzetgroei op onze webshop en de verder uitbreiding van onze online klantomgeving.

Je werkt aan het optimaliseren van de huidige content, samenstellen en uitbreiden van ons assortiment en je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud, zoals het opvoeren van nieuwe artikelen, opzetten van webshopacties en verzamelen van de juiste productcontent. Met jouw online analyses zorg je voor een continue proces van het doorvoeren van verbeteringen en conversieoptimalisatie binnen de webshop en de online klantomgeving. In deze coördinerende rol schakel je met collega’s van verschillende afdelingen en werk je samen met je collega’s om tot de beste resultaten te komen.

Je functie is gevarieerd en vraagt je oog voor detail te hebben. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan is dit misschien jouw kans om mee te werken aan een betere wereld!

Dit ga jij doen bij Alius:

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het aanbod op onze webshop en mogelijk daarbuiten en je zorgt ervoor dat de producten op de juiste posities staan;
 • Je bent het aanspreekpunt voor collega’s en klanten voor alle zaken met betrekking tot onze e-commerce kanalen;

 • Je coördineert de logistiek en het voorraadbeheer met betrekking tot de de webshop;

 • Je onderhoudt en beheert de Alius webshop, zoals het up-to-date houden van content (opvoeren nieuwe artikelen, webshop promoties, content optimalisatie);

 • Je monitort en analyseert de verkoopresultaten en overige e-com KPI’s;

 • Je analyseert de resultaten van online inspanningen en experimenten en signaleert mogelijkheden voor verbetering;

 • Het waarborgen van de functionaliteit op het e-commerce platform;

 • Ontwikkelen van e-commercecampagnes om de verkoop te stimuleren

Kun je ook nog onderstaande lijst afvinken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe E-commerce medewerker!

 • Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding in commerciële richting

 • Je hebt ervaring in een e-commerce werkomgeving

 • Je hebt ervaring met Magento (of vergelijkbaar CMS systeem) en met Google Analytics

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift

 • Excel kent voor jou geen geheimen!

 • Je hebt oog voor detail, bent analytisch, en hebt geen moeite met het beheren van verschillende projecten 

Dit worden jouw collega's

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een relaxte, inspirerende omgeving met aandacht voor elkaar, waar je jezelf kan zijn en je thuis voelt. Waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en persoonlijk volop kunt ontwikkelen. Wij werken met een transparant en eerlijk beloningsmodel. Daarin ligt de focus voor waardering op jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt, niet op de functie.

Daarnaast krijg je deze leuke extra’s:

😎 Toffe collega's

Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes

Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen

Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving

Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

☕ Lekkere koffie

Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk

Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk

Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf

Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Sander van Osch via telefoonnummer 0497-783087.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!