Web Developer

Solliciteer nu

Web Developer

Magento PHP Ontwikkelaar

FULL-TIME

Hi there!

Heb jij minimaal twee jaar ervaring als web developer? Wil jij energie steken in een super toffe organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van:

Magento PHP Ontwikkelaar (softwareontwikkelaar voor ons webplatform)

Wat ga je sowieso doen?

- Software ontwikkelen voor ons webplatform

 

Voel jij je al aangesproken door bovenstaande? Wat heb je minimaal in huis?

- HBO niveau

- Nederlands en Engels op goed niveau

- 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie


Wat komt daarnaast nog meer van pas?

- PHP

- Magento

- HTML/CSS/JS

- SQL


Ben jij daarnaast?

- Betrokken

- Leergierig

- Meedenkend

Kun jij je vinden in en word je gemotiveerd door bovenstaande? Dan maken we graag kennis met je! Stuur ons even je CV en (korte) motivatie. 

Wat wij je aanbieden:

Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius en de technische ontwikkelingen ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) word je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. 

Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard word je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling. 

Enthousiast?

Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen per telefoon op 0497-783030.

Wie worden je collega's:

Wie we zijn:

Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.