Junior Accountmanager Alius

Solliciteer nu

Junior Accountmanager Alius

"Een zelfverzekerde commerciële starter die risico's durft te nemen"

Full-time

Hi there!

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie? Ben jij een starter die graag op zoek gaat naar nieuwe kansen, en weet jij deze optimaal te benutten? Leg jij graag je focus op commercie? 

Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van: Junior Accountmanager Alius

Alius groeit en om onze unieke marktpositie te behouden en te versterken, werk je samen met het hele Alius team aan de groei van ons bedrijf. In deze fulltime functie (40 uur per week) ben je, samen met de andere collega’s van de afdeling Verkoop, verantwoordelijk voor het relatiebeheer van bestaande en de acquisitie van nieuwe relaties. Daarmee verwachten we het volgende van je:

  • Je kent de door Alius geleverde unieke eigen producten van haver tot gort en weet hiermee de propositie van Alius succesvol te verwoorden.
  • Je onderhoudt contacten met zowel nieuwe als bestaande relaties en overtuigt hen van de toegevoegde waarde van Alius.
  • Je bent het gezicht van Alius, een gesprekspartner met kennis van zaken.

Je zult in deze functie eerst op de binnendienst beginnen, omdat wij het belangrijk vinden dat je ook de binding en feeling houdt met de rest van de collega’s en omdat verkopen niet persé hoeft te betekenen dat je daarvoor bij de klant op bezoek gaat. In de toekomst zul je vanzelfsprekend meer en meer naar buiten gaan.

Als Junior Accountmanager ben je analytisch sterk, zie je kansen als deze zich voordoen en weet je die ook te benutten, durf je zelfstandig beslissingen te nemen, weet je waar je prioriteiten liggen, houd je rekening met de verschillende belangen tijdens het verkoopproces (zowel intern als extern) en stel je daarbij altijd het belang van Alius voorop. 


Ben je al enthousiast door bovenstaande? Mooi! Als ideale kandidaat beschik je tevens over:

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring waardoor je op niveau binnenkomt zodat je meteen los kunt.
  • Ervaring in de PV / Solarbranche is een dikke pré.

  • Een MBO+/HBO (technisch) commerciële achtergrond en affiniteit met techniek en duurzaamheid.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift. Je voelt je op je gemak tijdens persoonlijke verkoopgesprekken.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Frans en/of Duits zijn een pré);
  • Voldoende niveau door opleiding of werkervaring om deze functie succesvol op te pakken.
  • Een unieke persoonlijkheid!

Mis je enkele van bovenstaande competenties maar ben je ervan overtuigd dat jij toch succesvol bij Alius aan de slag kunt in deze functie? Aarzel dan vooral niet om toch te solliciteren en ons te overtuigen! 

Wat wij je aanbieden:

Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius en de technische ontwikkelingen ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) word je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard word je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling.

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met Stan van den Heuvel: 0497-783038

Wie worden je collega's:

Wie we zijn:

Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.