Commercieel Medewerker Binnendienst

Solliciteer nu

Commercieel medewerker binnendienst 

20 - 40 uur per week


Wat breng jij mee?

Administratief ben je sterk, jij hebt altijd je zaken goed op orde. Je zoekt een rol met veel variatie, in een aansprekende branche met het oog op duurzaamheid. Loop jij hier warm voor? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega voor de functie van commercieel medewerker binnendienst. 

Dit kun jij als geen ander

  • Telefonisch ondersteunen en adviseren van klanten
  • Verwerken van binnenkomende orders
  • Opvolgen en verwerken van offertes
  • Aftersales activiteiten
  • Relatiebeheer
  • Agendabeheer accountmanagers
  • Ondersteunende verkoopwerkzaamheden
De klantvriendelijke, resultaatgerichte collega, dat ben jij. Iemand die enthousiast is en anderen daarin meeneemt. Overtuigingskracht en inlevingsvermogen zijn jouw middle name. Je hebt een positieve houding en denkt oplossingsgericht. Daarnaast is het natuurlijk handig als je een relevante kennis en ervaring hebt opgedaan de afgelopen jaren. 

  • MBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring
  • Een aantal jaren relevante werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Collega Elly Corsten, commercieel medewerker binnendienst, vertelt:

“Alius is voor mij een echt Kempisch bedrijf met een persoonlijke benadering. Wat deze rol zo leuk maakt, is de afwisseling. Je adviseert partners, je lost problemen op en bent in nauw overleg met de collega’s van ons magazijn. Je bent inhoudelijk op de hoogte van ieder facet binnen Alius, zowel operationeel als op product niveau.

Wij zijn op zoek naar iemand met ‘GBV’ (gezond boerenverstand) die binnen ons team past. Ik zou ons team beschrijven als een hardwerkend en gezellig team. We staan voor elkaar klaar en iedereen maakt tijd om je vragen te beantwoorden.

We werken in een dynamische markt die continu verandert. Om op de hoogte te blijven, staat onderling kennis delen bij ons hoog in het vaandel. Je begint bij de basis en als je je wil ontwikkelen, hebben we hier volop mogelijkheden voor. Eigen initiatief wordt ook zeker gewaardeerd. Wil jij hier onderdeel van zijn?”


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een relaxte, inspirerende omgeving met aandacht voor elkaar, waar je jezelf kan zijn en je thuis voelt. Waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en persoonlijk volop kunt ontwikkelen. Wij werken met een transparant en eerlijk beloningsmodel. Daarin ligt de focus voor waardering op jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt, niet op de functie.

Daarnaast zijn deze fijne extra's bij Alius altijd inbegrepen: 

😎 Toffe collega's
Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes
Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen
Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving
Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

Lekkere koffie
Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk
Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk
Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf
Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met Stan van den Heuvel, manager Verkoop, op 0497-783086.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dit worden jouw collega's

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!