Vanwege COVID-19 nemen we geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Business Development Volthera

Solliciteer nu

Business Development Volthera


FULL-TIME

Hi there!

Eind 2017 heeft Alius het VolThera systeem aan de Nederlandse markt geïntroduceerd. Dit systeem combineert de voordelen van een PV paneel en een zonnecollector in één paneel en kan toegepast worden op nieuwe en bestaande woningen in Nederland en het VolThera systeem richt zich op de huiseigenaar als eindklant.

Ben jij een ondernemende strateeg die onze unieke VolThera innovatie breed en ook internationaal mee gaat vermarkten? Zie jij kansen waar anderen ze laten liggen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie: Business Development VolThera, "Ondernemer, strateeg en verkoper voor onze Top innovatie"

 De functie Business Development VolThera bestaat voornamelijk uit het acquireren van partners en het verkopen van VolThera systemen aan grote partijen zoals woningcorporaties. Hiermee zijn concreet de volgende taken gemoeid:

• Acquisitie: het opzetten en uitvoeren van een marketing- en communicatieplan voor het werven van de juiste partners.

• Verkoop: verkoopprijsbepaling, methodiek, onderhandelingen, richtlijnen voor grootschalige verkoop aan partners, onderhandelingen met grote partijen.

• Vergroten van de naamsbekendheid van VolThera binnen de duurzame sector en gerelateerde marktpartijen (RvO, brancheverengingen, lokale energie-initiatieven, etc.).

Je bent verantwoordelijk voor business development en key accountmanagement van het VolThera systeem binnen het VolThera team. Jij doet er alles aan om met jouw kennis en expertise de kansen voor Alius optimaal te benutten, en in de nabije toekomst ook internationaal. Jij bent een prettige gesprekspartner die zich in verschillende gespreksniveaus uitstekend staande houdt en weet klanten en partners te overtuigen door middel van kennis, ervaring en je persoonlijkheid. 

 

Voel jij je al aangesproken door bovenstaande? Onze ideale kandidaat beschikt tevens over: 


• Een aantal jaren relevante werkervaring als verkoper en business-developer;
• HBO niveau door opleiding of ervaring (bijvoorbeeld commerciële economie, techniek ed.);
• Ervaring met de verkoop van duurzame producten;
• Ervaring met opstellen strategische business plannen en de implementatie;
• Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift (iedere additionele taal is een pré);
• Een sterke daadkrachtige persoonlijkheid;
• Een hoog analytisch en strategisch denkvermogen;
• Efficiënte en accurate werkwijzen;
• Uitgebreide kennis van het MS Office pakket en voornamelijk van Excel;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden.
Wij verwachten van je dat je een goede teamspeler bent en in staat bent jouw expertise over te dragen aan je collega’s en potentiele klanten. Je neemt initiatief en toont betrokkenheid.

Wat wij je aanbieden:

Alius geeft je een inspirerende en informele werkomgeving waarbij je naast de ontwikkeling van Alius en de technische ontwikkelingen ook voldoende ruimte krijgt om jezelf zowel professioneel en als persoon te ontwikkelen. Je krijgt voldoende vrijheid om jezelf te ontplooien en wij schatten je inbreng op waarde. Door onze manier van werken (SEMCO) word je uitgedaagd jouw actieve bijdrage te leveren aan onze bedrijfsprocessen en heb je een stem in bedrijfsspecifieke beslissingen. Je krijgt de kans om je werk zo in te richten dat je jezelf voldoende kunt uitdagen en je met plezier naar je werk blijft komen. Kortom, ondernemen met collega’s! Uiteraard word je bij ons beloond met een marktconform salaris en profiteer je mee wanneer we als bedrijf succesvol zijn middels onze winstdelingsregeling. 

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button!

Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met Niels Kleer per telefoon op 0497-783050

Wie worden je collega's:

Wie we zijn:

Alius levert en ontwikkelt duurzame energie-oplossingen en klimaatconcepten. Wij zetten ons al sinds 2007 in voor positieve energie. We zijn een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen en zijn een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge in Europa. Daarnaast hebben wij het PVT-systeem genaamd Volthera en onze eigen montagesystemen AElex en AEsthetica ontwikkeld. Met onze klimaatconcepten richten we ons op de industriële sector, insectenkwekers en de agrarische sector.