(Allround) marketeer

Solliciteer nu

Marketeer

 32-40 uur per week


Wat breng jij mee?

Jij bent die enthousiaste marketeer die staat te poppelen om je energie letterlijk in te zetten voor energie! Je hebt een passie voor marketing, krijgt een kick van een stijgend aantal likes, clicks en opens en je wilt graag een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid en de verdere groei van een dynamisch bedrijf.

Als Allround Marketeer bij Alius ben je breed inzetbaar. Je komt in het marketingteam met een Marketing Manager en een Marketeer en zult daarnaast regelmatig samenwerken met onze e-commerce specialist en ons reclamebureau. 

Dit ga je o.a. doen bij Alius:

 • Organisatie en ondersteuning bij evenementen, trainingen en beurzen
 • Beheren en onderhouden van de verschillende websites
 • Schrijven van o.a. blogs, SEO-teksten, productomschrijvingen en nieuwsbrieven
 • Creëren van content voor en beheren van onze verschillende social media
 • Ondersteunen van installateurs met behulp van marketingmaterialen
 • Kleine marktonderzoeken houden die ons helpen onze partners in de toekomst nog beter te bedienen.  

Dit ben jij:

Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme, creativiteit en bent een echte aanpakker. Je bent een teamplayer en bent communicatief sterk. Als starter of junior sta je te poppelen om een (verdere) brede ervaring op te doen op marketinggebied en je opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Kun je daarnaast ook nog eens onderstaande lijst afvinken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe marketeer!

 • Een relevante voltooide MBO+ of HBO-opleiding op marketinggebied
 • Enige werk- of stage-ervaring op het gebied van marketing en communicatie
 • Ervaring met social media voor business
 • Kennis van diverse CMS-systemen (Wordpress, Magento)
 • Ervaring met een marketing automation tool is een pré (Marketing Dynamics)
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

Dit worden jouw collega's

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een relaxte, inspirerende omgeving met aandacht voor elkaar, waar je jezelf kan zijn en je thuis voelt. Waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en persoonlijk volop kunt ontwikkelen. Wij werken met een transparant en eerlijk beloningsmodel. Daarin ligt de focus voor waardering op jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt, niet op de functie.

Daarnaast krijg je deze leuke extra's:

😎 Toffe collega's
Wij wandelen dagelijks, spelen regelmatig luchtgitaar en zijn dol op karaoke.

🎈 De leukste bedrijfsfeestjes – en uitjes
Van bbq tot sportief weekendje weg en dansen tot in de late uurtjes, bij Alius houden we van gezelligheid.

🥂 Successen vier je samen
Bij Alius doen we het samen. Succes delen we onder andere in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling, een mooie aanvulling op jouw maandsalaris.

🏦 Vette werkomgeving
Een groene, moderne werkplek. In de pauze even biljarten of darten in onze gezellige kantine?

Lekkere koffie
Of je nu cappuccino, espresso of gewoon een zwarte bak drinkt, we got you.

🌍 Nuttig werk
Bij ons draag je bij aan een wereld vol positieve energie!

🚲 Fietsend naar het werk
Kom je op de fiets naar het werk? Maak gebruik van ons aantrekkelijke fietsplan!

🧡 Een fit en sportief bedrijf
Bij Alius vinden we een duurzaam gezonde werkomgeving belangrijk! Krijg daarom ruime korting op bedrijfsfitness én dagelijks vers fruit!

Bij Alius draag jij je steentje bij aan een betere wereld voor ons en onze kinderen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze collega’s zichzelf kunnen zijn en zich oprecht thuis voelen. Onze lijfspreuk is ‘energie voor elkaar’. Deze drie eenvoudige woorden vertellen ons wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen. Graag steken we onze energie in jou!

Enthousiast?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via de onderstaande button! Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Vivien Augustinus, tel: 0497 555 362.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Alius

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius al sinds 2007 warm voor draaien. De reden dat we bestaan. Energie voor elkaar is een missie die ons motiveert om bij te dragen aan een betere wereld. Eentje die schoner en sterker is. En die we gezonder door kunnen geven aan nieuwe generaties.

Alius is een adviserende groothandel op het gebied van PV systemen die al bijna 15 jaar in de top 3 van Nederland staat. Met onze unieke positie zijn we in staat breed te adviseren, te leveren en te ondersteunen. In Europa zijn wij een van de grootste distributeurs van het omvormermerk SolarEdge. Binnen onze ontwikkelingsafdeling en ons kenniscentrum hebben we onder andere een eigen PVT-systeem genaamd Volthera en onze montagesystemen Aelex en Aesthetica ontwikkeld.

Daarnaast zijn wij dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor verschillende industrieën, waarmee we energiebesparing, warmteterugwinning en koeling, geur- en fijnstof reductie realiseren.

Bij Alius geloven we dat bijzondere en onvoorstelbare prestaties niet ontstaan door ingewikkeld te doen. Maar juist door beide beentjes op de grond te laten staan. Door hoogwaardige kennis, tools en producten te ontwikkelen die het makkelijker én leuker maken voor mensen om hun steentje bij te dragen aan een wereld vol positieve energie.

Maak vandaag het verschil voor morgen. Kom werken bij Alius!